Изхвърлиха ЦСКА от "Армията" за дербито с Локо (София)

Изхвърлиха ЦСКА от "Армията" за дербито с Локо (София)

Отборът на ЦСКА бе наказан с една среща лишаване от домакинство и глобен с 2000 лева на днешното заседание на Дисциплинарната Комисия на БФС. Причината за тази санкция е, че през второто полувреме на срещата с Черно море в събота феновете на ЦСКА удариха с парче от седалка Йордан Юруков от домакините, който тъкмо се готвеше да изпълни корнер. След това до него гръмна и бомбичка. Решението е взето на базата на видеозапис от ситуациите. Така ключовата среща от 28-ия кръг на "А" група между ЦСКА и Локомотив (София) ще се играе на неутрален терен. Двата отбора ще могат да избират между свободните по това време в София стадиони "Васил Левски" и "Георги Аспарухов".

Ето и официалното решение на Дисциплинарната комисия за наказанието на ЦСКА:

"По доклад за хвърлен предмет от публиката на ЦСКА, влязъл в съприкосновение със състезател на противниковия отбор, без последствие, на основание на член 6 и член 37, алинея 1, точка 4, буква Б и във връзка с член 65, алинея 13, буква В, от Дисциплинарния правилник, Дисциплинарната комисия към БФС наказва ПФК ЦСКА с лишаване от домакинство за една среща, и глоба в размер на 2000 лева."  

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ЦСКА МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти