Краси Балъков пред "Авантаж": Трудно мога да стана треньор на Левски

В предаването "Авантаж"  на Цветелина Христова гостува Красимир Балъков. В първата част на предаването - рубриката "Свободна зона", ще ви срещнем с футболната легенда. Балъков разказва за най-паметните си мигове във футбола, за семейството и частната колекция от картини, за любовта към тениса и голфа. Балъков си припомни и защо бе стопирано преминаването му в ЦСКА, за гражданските бунтове във Велико Търново, за двата подписани договора и за спечелената титла с Етър. "Трудно мога да стана треньор на Левски", заяви Балъков пред нашата камера.

   Втората част на предаването е за класациите на Sportal.bg, които се излъчват в края на всеки месец. Ще разберете кои са победителите в "Отличник", "Издънка", "Събитие", "Скандал" и "Лаф на месеца" за април.

   Ще ви покажем и как Георги Иванов-Гонзо прие наградата на предаването "Авантаж" за победител в категорията "Лаф на месеца" за февруари.

    В рубриката "Корнер" Рая Иванова ни представя чаровната джудистка Ивелина Илиева, която през април спечели сребърен медал на Европейското първенство в Казан в категория до 57 килограма, завръщайки се на татамито след операция на бедрен мускул.

Oще от Футбол свят

Виж всички