Зизу смени Рафа и заяви: Ще дам всичко от себе си с цялото си сърце

Новият старши-треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан обеща да "вложи цялото си сърце" в работата, която започва и "да се опита да направи най-доброто този тим да спечели нещо този сезон". Той използва и изключително интересна игра на думи, като благодари на ръководството за "напрежението" (заменяйки думата удоволствие) да поеме този пост.

"На първо място искам да благодаря на Борда за напрежението да получа възможността да ръководя този отбор. Реал е най-големият отбор в света с най-великите фенове в света и всички ние трябва да дадем всичко от себе си този отбор да спечели нещо до края на сезона. Аз мога единствено да кажа, че ще направя всичко, ще дам всичко за всеки един футболист в отбора и смятам, че ще направим нещата по правилния начин. Нищо повече", заяви в първото си изказване пред испанските медии Зидан.

"В момента изпитвам по-силни емоции от когато подписах с Реал като футболист през 2001 година. Когато дойдеш в клуба като футболист, естествено, има вълнение, но го приемаш като нещо нормално. Сега всичко е много по-различно. Ще дам сърцето си за този клуб и ще се опитам всичко да се подреди по най-добрия начин", допълни Зизу.

Oще от Футбол свят

Виж всички