Конър Макгрегър скочи да бие гаджето на "голата" Мегън Фокс

Конър Макгрегър скочи да бие гаджето на "голата" Мегън Фокс

Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър се забърка в пореден скандал извън октагона. 33-годишният боец трябваше да бъде удържан, за да не стигне до физическа саморазправа с рапъра Машийн Гън Кели, който е гадже на актрисата Меган Фокс. Разправията се е случила на церемонията за връчването на видео музикалните награди на MTV.

18 "Голата" Мегън Фокс събра погледите на наградите на MTV

Според източници на TMZ до сблъсъка между двамата се е стигнало, след като Кели е отказал да се снима с Макгрегър. Вследствие на това ситуацията е есклалирала и рапърът е избутал ирландеца, който пък е разлял чашата с питието си.

Говорител на МакГрегър пък опроверга информацията, завявайки следното: “Конър не е искал снимка от никой и не е искал да предизвиква инцидента. Той не познава Машийн Гън Кели, освен факта, че той посети битката му през юли”.

След това самият боец потвърди, че не е знаел нищо за MGK: “Нищо не се случило с мен, аз се бия само с истински бойци. Не се занимавам с някакви бели рапърчета тип Ванила Айс. Дори не го познавам и не знам абсолютно нищо за него, освен че е гадже на Меган Фокс”.

Още от Булевард

Виж всички