Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

ЦСКА плати на беглеца Гарсес

ЦСКА плати на беглеца Гарсес

Изненадващ развой в сагата "Гарсес" е на път да върне панамския национал в ЦСКА, разбра Sportal.bg. Преди няколко дни, докато армейците са били в турския курорт Анталия, ръководството на почти сигурния нов шампион на България е превело известна сума пари в сметката на Ел Пистолеро. По този начин Гарсес няма правно основание да разтрогне с ЦСКА, тъй като условието на ФИФА в подобни случаи е: футболист може свободно да напусне тима само при условие, че не са му изплатени най-малко две заплати.

За решаването на случая "Гарсес" вчера намекна и членът на УС на ЦСКА, Емил Костадинов, който заяви: "Гарсес на 100% ще пристигне в Испания. Там ще има сериозен разговор с мен и Стойчо Младенов. Не може така да се процедира в клуб като ЦСКА."

За разлика от дезертиралия Гарсес, останалите футболисти не могат да се похвалят с получени заплати, заради което вчера организираха 40-минутен бойкот, а по време на тренировката играчите се готвеха с извадени джобове.

Днес "червените" би трябвало да излетят в 18.30 часа за втори подготвителен лагер в Испания.

 

БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ НА ЕДНО МЯСТО! 

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти