ЦСКА без инвестиции на "Армията", продължава да играе сред развалините

ЦСКА без инвестиции на "Армията", продължава да играе сред развалините

Президентът на ЦСКА Александър Томов даде кратък коментар пред медиите на днешната среща на футболните босове в "Царско село". Първоначално бившият вицепремиер на България не искаше да говори, но после обяви, че ще склони да го направи, но само по въпроси за ЦСКА. Томов каза, че ръководството на червените няма да хвърли и една стотинка по ремонт на стадион "Българска армия".

"Няма да инвестираме на Българска армия. За ремонт на стадиона трябват около 20-30 милиона, но проблемът е на държавата. Не може държавниците да не си мърдат пръста, а ние да хвърляме пари, които после потъват неизвестно къде. Ще продължаваме да играем при сегашните условия на стадиона", каза Томов.

"Добре, че се разшумя около Никола Вуядинович и най-накрая уточнихме нещата с Удинезе. Днес сутринта получихме парите, които ни се полагаха", допълни босът на армейците.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти